fredag, mars 16, 2007

Nintendo-kveld i Neumannsgate 26

Et bilde som sier det meste

Søndag 11. mars var det endelig duket for en etterlengtet nintendo-kveld i det nye kollektivet. I tillegg var det en slags avskjedskveld for Henrikke, som i skrivende øyeblikk befinner seg i Trondheim (Henrikke: tipper det regner en del mindre der oppe enn her nede. Er litt ille når gatene begynner å fungere som elver..du er heldig!). På grunn av enkelte sykmeldinger (les: Ragnhild) endte vi opp med å være fire stykker; Lisa, Henrikke, Amanda og Unni. Dette skulle vise seg å være en fin gjeng. Det hele var relativt seriøst og vi måtte derfor trekke lodd om hvem som skulle være på lag, og det o-store spørsmålet om hvem som skulle få lov å være Mario (dette er "big business"). Det endte med at Unni og Amanda kom på lag, og trakk i tillegg rettighetene til å være Mario. (hihihi). Da måtte selvfølgelig Lisa og Henrikke være Luigi (et av de første nederlagene til Lisa noensinne). Forøvrig var dette første gang vi fikk spille nintendo på en flatskjerm, meget vellykket..og det er godt å se at noe av teknologien går fremover.

Den velkjente kontrollen. Med B-fart.

Vi bestemte oss for å spille Super Mario 3, ettersom det var det enste spillet som så ut til å fungere etter en hel del blåsing (blow me!) og mishandling av diverse utstyr. Det skulle vise seg at to (rødhårede) personer var litt mer erfaren på nintendo-området enn de to (blonde). Det ligger tross alt mange års trening bak. Det var da et lykkelig sammentreff at det var en blond og en rødhåret person på hvert lag..ellers kunne det hele endt fatalt.

Lag 1: Mario
Unni & Amanda

Lag 2: Luigi
Henrikke & Lisa

Det ble mye latter og hyling utover kvelden (vi satt i ganske mange timer i strekk). Og lag 2 dro etter hvert i fra, mens lag 1 hang litt etter av den enkle grunn at de døde litt for ofte. Men det skal sies at lag 2 jukset seg til 20 ekstraliv på den ene borgen, og derfor unngikk "game over". Allikevel gikk det ganske bra, vi klarte alle å komme oss til verden 4, den kjekkeste av alle, nemlig den verden hvor alt er stooort! Men her måtte vi avslutte siden klokken hadde passert midnatt for en god stund siden. Dette medførte at alt vi hadde gjort måtte slettes, ettersom old school nintendo ikke har noe lagringsminne. Vi turte rett og slett ikke å la den stå på til neste gang, noe vi antakeligvis ville ha gjort dersom vi var små. Lisa fortalte om en gang nintendoen hadde stått på i mange uker.

Alt i alt var det en vellykket kveld som kommer til å bli gjentatt opptil flere ganger. Ser vi antydninger til et søndagsrituale? Det er bare å joine oss den som vil ;)

Her kommer litt flere bilder fra kvelden:

Verden 4; stooore verden!

Mario dør..nok en gang. Og hvis du ser nøye etter kan du se at han har 0 liv igjen, dvs GAME OVER! (og på den enkleste tingen i verden også...den såkalte "hammer-mannen").

En veldig engasjert Amanda!

Pick a box! oohh. Skattekister! We like.

Til tross for intens spilling var det faktisk tid til en liten matbit av og til.

4 kommentarer:

Henrikke sa...

Å, det va koslig altså! E må vel ta me en tur til Bergen igjen en gang sånn at e får spille:) Dinna Nintendoen der slår alt av nye spillemaskine. Dei burde begynt å produsere Old School Nintendo igjen. E hadde garantert kjøpt!

Anonym sa...

Du burde absolutt ta deg en tur ;) Old School Nintendo rula. Hehe.

Ingvild sa...

Åh.. d såg berre kjempekjekt ut.. ej MÅ ta mej en tur før sommeren.. :)

Birgit sa...

Eg og vil spela nintendo...